1.5.2023 Hauskaa vappua! Ja tervetuloa jatkossa Talvikankaalle!

 

Näin se saatiin yksi aikakausi päätökseen, kun työt siirtyivät Kansankadulta Talvikankaalle! Eli jatkossa otan asiakkaita vastaan osoitteessa Pohjantähdentie 9!

 

Löydät kotivastaanottoni A-talon toisesta kerroksesta, huoneisto 4. Pihassa on neljä paikkaa pysäköidä auto: varsinainen vieraspaikka postilaatikkojen jälkeen autokatoksen ulkopäädyssä, vaihtoehtoisesti postilaatikkoja vastapäätä olevan pensasaidan vierusta, tai postilaatikkojen ja autopaikkojen välinen kulkuväylä, taikka pihaliittymän vasempaan reunaan pihaan käännyttäessä, vähän ennen roskakatosta. Keskustan suunnasta tultaessa myös bussien linjat 9 sekä 10 kulkevat aivan vierestä, pysäkki noin 50 metrin päässä!

 

Myös hinnastoon tulee muutoksia toukokuusta lähtien, 45 minuutin OMT-fysioterapia kustantaa jatkossa 75 euroa, 60 min 95 euroa ja uutena palveluna nyt 45 minuutin hieronta hintaan 60 euroa! Kyseessä ei ole perinteistä hierontaa, vaan paljon tehokkaampaa pehmytkudoskäsittelyä. Päivitetty hinnasto löytyy täältä. Otan asiakkaita vastaan tasatunnein, tällä pyrin mahdollistamaan helpomman pysäköinnin mahdollisuuden, kun vastaanottoajoissa on pieni porrastus.

 

Jatkossa palveluitani saattaa saada myös toisaalla, mutta tästä tiedotan heti kun asiat varmistuvat, mutta olkaapa Jäälin alueella ja Haukiputaalla varalta jo kuulolla!

 

Toivottavasti nähdään Talvikankaalla, tervetuloa! Laitetaan kroppa kuntoon!

 

Jukka

 

 

 

6.4.2023 Hyvää ja reipasta pääsiäistä kaikille!

 

Kiitos tässä vaiheessa jo Kansankadulla asioinneille asiakkailleni, ilman teitä lähtö olisi tullut paljon aiemmin! Eli vastaanottoni osoite tulee muuttumaan huhtikuun jälkeen. Uusi osoite on vielä työn alla, mutta töitä on tarkoitus jatkaa joka tapauksessa. Alkuvuosi on ollut poikkeuksellisen hiljainen, liekö hintojen ja korkojen nousu sekä fysioterapian kelakorvauksen poistumisella vaikutusta asiaan... Mutta hiljaista on, joten täytyy vähän järkevöittää yritystoiminnan kulurakenteita.

Erittäin mukavaa kevättä kaikille tässä vaiheessa, ja pysykää kuulolla, ilmoittelen uuden paikan osoitteen heti kun sellainen on! =)

 

Jukka

 

 

 

17.1.2023 Uusi vuosi, vanhat kujeet?

 

Niin se vain saatiin jälleen yksi vuosi tuossa läpi kahlattua, tiukkaa teki mutta selvittiin. Kuten monet asiakkaistani tietää, olen tässä viime vuoden aikana tuskaillut moneen kertaan, että onko kannattavaa jatkaa yritystoimintaani tällä mallilla, kun tulee koko ajan kriisiä kriisin perään mitkä vaikuttavat myös oman liiketoiminnan kannattavuuteen. Silti tässä vielä koitetaan porskutella eteenpäin, vaikka tämä tammikuu ei ainakaan ole antanut mitään merkkejä paremmasta. Noh, aika näyttänee miten tämä vuosi tulee etenemään.

 

Haluan kuitenkin tässä vaiheessa kiittää sydämeni pohjasta teitä, asiakkaitani, jotka olette käyneet vastaanotollani näistä haastavista ajoista huolimatta, kiitos! Vaikka tässä on niin sanotusti omasta leivästä kyse, niin silti olen aina halunnut olla hyvä työssäni teitä varten. Ja toivottavasti jatkossa yhä useampi uusi asiakas myös löytää vastaanotolleni, siihenkin toivon apua myös nykyisiltä asiakkailtani, suositelkaa tutuille ja tuntemattomille palveluitani! Se on varsin pieni vaiva teille mutta kultaakin arvokkaampaa minulle pienyrittäjänä!

 

Menestyksekästä kuluvaa vuotta kaikille!

 

yhteistyöterveisin, Jukka

 

PS: Tänään -20% hinnoista!

 

#fysioterapia #OMT #fysioterapiaoulu #niskakipu #selkäkipu #olkapääkipu #polvikipu #alaraajakipu #yläraajakipu #pääkipu #leikkaustaennen #leikkauksenjälkeen #kipu #venähdykset #revähdykset #teippaukset #harjoitteet

 

 

 

16.12.2022 Kelakorvaukset loppuvat!

 

1.1.2023 alkaen fysioterapiasta saatavat Kelakorvaukset tulevat loppumaan. Eli fysioterapiakäyntien maksut tulevat itsemaksaville maksettaviksi täysin. Vaikka eihän se Kelakorvaus kovin iso ollut muutoinkaan, toivottavasti tämä ei kuitenkaan vie ihmisten motivaatiota hakeutua edelleen fysioterapiaan! Lääkärit voivat edelleen ohjata asiakkaita fysioterapiaan joko lähetteellä tai kirjaamalla suosituksen ft:sta, minkä löydät sitten Omakannasta.

Ja muistathan, että vielä ehdit hankkimaan huikean hienon lahjan pukinkonttiin, nimittäin lahjakortin tehokkaaseen fysioterapiaan! Lahjakorttien hinnat:

 

*1 x 45 min 70eur

*2 x 45 min 135 eur

*3 x 45 min 195 eur ja

*5 x 45 min 300 eur

 

Yhteistyöterkuin, Jukka


 

 

12.12.2022 Vuosi lähenee loppuaan - vielä ehdit hoitoon

 

Marraskuussa olikin jo mukavasti vilskettä vastaanotolla, joulukuussa sitten taas ollut vähän rauhallisempi meno. Tällä tahdilla ei enää kauaa pysty vastaanottoa nykyisessä muodossa pyörittämään. Uusille asiakkaille olisi äärettömän kova tarve, eikä ainakaan pitäisi hinnasta jäädä kiinni, sillä pikaisen netissä tehdyn hintavertailun perusteella oma hintani OMT-fysioterapian osalta taitaa olla Oulun edullisin!? Että jos fysioterapian tehokkuus & edullisuus painavat vaakakupissa eniten, niin tiedät mihin varaat ajan!

 

Vielä ehdit myös hyödyntämään ePassi, Smartum ja Eazybreak hyvinvointiedut, jos niitä on kuluvalta vuodelta jäänyt käyttämättä! Varaa vain aika vastaanotolleni, niin laitetaan edut kovaan hyötykäyttöön!

 

Ja jos pukinkonttiin on vielä mietinnässä jokin hyvä lahja, niin mikset hankkisi läheisellesi lahjakorttia allekirjoittaneen vastaanotolle tehokkaaseen fysioterapiaan!? Seuraavanlaiset kortit tarjolla:

 

*1 x 45 min 70eur

*2 x 45 min 135 eur

*3 x 45 min 195 eur ja

*5 x 45 min 300 eur!

 

Toivottavasti tavataan vielä kuluvan vuoden puolella tehokkaan fysioterapian merkeissä vastaanotollani!

 

Yhteistyöterveisin, Jukka

 

#fysioterapia #lahjakortti #tehokastahoitoa #edullinen #omt #oulu #joulu #niskakipu #selkäkipu #olkapääkipu #polvikipu #alaraajakipu #yläraajakipu #pääkipu #leikkaustaennen #leikkauksenjälkeen

 

 

 

17.10.2022 Smartum, ePassi ja Eazybreak -henkilöstöedut käyttöön!

 

Näitä on paljon kyselti ja nyt ne on saatu käyttöön! Eli voit jatkossa maksaa fysioterapiakäynnin vastaanotollani Smartumin tai ePassin hyvinvointiedulla! Myös Eazybreakin hierontaedun kautta on mahdollista maksaa manuaalinen käsittely vastaanotollani!

Lämpimästi tervetuloa hyödyntämään henkilöstöetusi tehokkaaseen käsittelyyn!

Jukka

 

 

 

30.9.2022 Yhteistyöterveisiä

 

Fysiopalvelu Vähäaho ja Kapasiteettitehdas aloittavat yhteistyön Kansankadulla lokakuussa! Kapasiteettitehtaan Hanna-Leena ja Anu tulevat tarjoamaan omaa vastaanottotoimintaa aina torstaisin. Tervetuloa!

 

Muutoin syksy on käynnistynyt fysioterapiassa varsin rauhallisissa merkeissä, tähän vaikuttanee yleinen elinkustannusten nousu. Ja harmittavasti meillä ihmisillä on tapana säästää ensimmäisenä omasta terveydestä, tai sen ylläpidosta. Hoitotarvetta on varmasti kertynyt hyvin monelle tässä vajaan kolmen vuoden aikana, saa nähdä milloin päästään taas vähän normaalimpaan tilanteeseen näiden kaikkien kriisien jälkeen. Toivottavasti tavataan vielä fysioterapian merkeissä monien jo entuudestaan tuttujen asiakkaiden sekä uusien kanssa! :)

 

Syysterveisin, Jukka

 

 

 

25.8.2022 Tarjous torstai - torstai tarjous!

 

Tämän päivän loput vapaat ajat nyt 60eur/45min, varaus koodilla TT60! Ajanvaraus täältä!

Jukka

 

 

 

10.8.2022 Tarjousta pukkaa!!

Kesäkortti: 3 x 45 min tehokasta fysioterapiaa nyt hintaan 150 eur!!

Lähetä viestiä sähköpostilla info(at)fysiopalveluvahaaho.fi ja lunasta kesäkorttisi vaikka heti!

Tarjous voimassa 15.8. saakka, joten toimi nopeasti! Lunastamalla kortin 15.8. mennessä se on voimassa kuluvan vuoden loppuun asti!

Jukka

 

 

 

9.7.2022 Loman tynkää

 

Pidän vähän lomaa näin heinäkuun kunniaksi, eli seuraavan kerran vastaanottoni on avoinna 19.7. Nettiajanvaraus pelittää myös loman aikana, käyhän siis varailemassa aikasi tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan!

 

Jukka

 

 

 

5.7.2022 Kesä ja helteet - paikat pysyvät vetreinä!?

 

Kesäkuussa alkaneet helteet ovat tainneet pitää ihmiset ulkoilmassa ja liikkeellä, kun varauksissa näkynyt pientä vähenemistä. Tietysti lomakausi myös perinteisesti vaikuttaa ihmisten liikkumiseen ja hoitoon hakeutumiseen, onhan sitä kesällä paljon virkeämpänä ja rennompana kuin vaikka talviaikaan. Itsekin olen tässä pitänyt pienimuotoisesti pari lomapäivää heinäkuun alun kunniaksi, ja ajattelin lomailla ihan kokonaisen viikon 11.-17.7. välisenä aikana vuosittaisen kalastusreissun muodossa.

 

Heinäkuun kalenterissa siis lomailuni takia hieman vähemmän ollut aikoja tarjolla, myös heinäkuun lopussa tarjolla vähän supistetusti aikoja, mutta niitä varmasti kaikille halukkaille löytyy! Nettiajanvaraus toimii koko kesän kellon ympäri, ja jos sattuu ettei sopivaa aikaa löydy niin aina voi koittaa soitella, vastailen puheluihin aina mahdollisuuksien mukaan.

 

Rentoa kesän jatkoa kaikille ja nautitaanhan nyt näistä kesäkeleistä oikein huolella! :)

 

Jukka

 

 

 

25.5.2022 Kevät etenee ja vapaita aikoja tarjolla!

 

Ensimmäiset kesän merkit ovat nyt olleet ilmassa kotvasen, toivottavasti olisi mukavasti lämpöä tarjolla koko kesäksi. Kevään aikana asiakasvirtakin hieman lisääntyi, nyt kuitenkin alkaa olemaan uudetkin asiakkaat siinä kunnossa, että he pääsevät omatoimisella harjoittelulla eteenpäin. Tämähän luo automaattisesti myös tilaa uusille asiakkaille, joten jos sinulla on kipuja, kolotuksia, jäykkyyttä tai muita kroppaasi liittyviä huolia, niin varaa aikasi vaikka heti! Alaselkäkipu, polvikipu, olkapääkipu, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, hermosärky kädessä tai jalassa, purentaelimistön ongelmat ja last but not least, niskakipu, siinäpä on muutamia yleisimpiä syitä hakeutua vastaanotolleni kuluvan vuoden aikana. 

 

Käy varamaassa aikasi vaikka heti täältä; AJANVARAUS, tai soittele 045 205 5200 niin varataan sinulle sopiva aika!

 

Yhteistyöterveisin, Jukka

 

 

 

13.4.2022 Vielä ehtii ennen pääsiäistä käymään hoidossa

 

Torstaille 14.4. löytyy vielä hyvin vapaita aikoja tehokkaaseen fysioterapiaan Oulussa Kansankadulla! Varaa aikasi ja aloita pääsiäinen rennompana. Vaihtoehtoisesti voit käydä hoidossa myös pääsiäisviikonlopun jälkeen, kun vastaanottoni on auki ma 18.4. ja sinne olisi vielä pari vapaata aikaa tarjolla! Tervetuloa ja hauskaa pääsiäistä kaikille!

 

Jukka

 

 

 

30.3.2022 Normaalit taksat käyttöön

 

Hankala koronatilanne näkyy edelleen vastaanotolla varsin vähäisinä aikavarauksina sekä peruutusten muodossa. Toivottavasti tilanne alkaa tästä kesää kohti mennessä normalisoitumaan, joka tasolla.

 

Tarjoushinnat päättyvät 31.3. ja huhtikuusta lähtien OMT-fysioterapia 45 min tulee kustantamaan 70 euroa itsemaksaville asiakkaille. Kelakorvaukset tulevat olemaan niin kauan käytössä, kun niitä voi käyttää. Eli omavastuuosuus lähetteellä fysioterapiassa käyvällä on 45 min hoidosta 64 euroa. Ei muuta kuin aikoja varamaan ja laitetaan kroppa kesäksi kuntoon!

 

 

 

2.3.2022 Kevättä kohti - mutta kuinka pitkään?

 

Vuosi on alkanut vastaanotollani varsin rauhallisesti. Viime marras- ja joulukuu olivat pandemia-ajan parhaimmat kuukaudet työmäärissä mitattuina, mutta harmittavasti on tuo tahti hidastunut, jopa pandemian alkuun verrattavalle tasolle. Nyt olenkin siinä tilanteessa, että joudun vakaasti harkitsemaan yritystoimintani lopettamista, ainakin nykyisessä muodossaan.

Vapaita aikoja olisi kuitenkin vielä toistaiseksi reilusti tarjolla, sekä talvitarjous jatkuu maaliskuun loppuun saakka. 62 euroa tehokkaasta OMT-fysioterapiasta on kyllä joka sentin arvoinen! Mutta mistä löytyisi asiakkaat? Ainakin jo hoidossani käyneet asiakkaat ovat tykänneet palveluistani niin paljon, että ovat suositelleet niitä varsin auliisti muillekin. Toivottavasti mahdollisimman moni tarttuu tarjoukseeni, sekä haluaa tukea pienyrittäjää näinä haastavina aikoina.

 

Yhteistyöterveisin, Jukka

 

 

 

1.1.2022 Hyvää alkanutta vuotta 2022!


Niin se jälleen vuosi vaihtui, menneestä vuodesta voisi todeta yksinkertaisesti, että se oli haastava vuosi. Haastavin 11 yrittäjyysvuoden aikana. Korona ja sen tuomat rajoitukset sekä ihmisten varovaisuus on aiheuttanut suuret haasteet saada riittävästi asiakkaita vastaanotolle. Onneksi vuoden loppua kohti mentäessä tilanne alkoi jonkin verran helpottamaan. Ja uusi toimipaikkanikin on päässyt pikkuhiljaa kartalle.

 

Suuri kiitos menneestä vuodesta 2021 kaikille uusille sekä vanhoille asiakkailleni! Toivottavasti kaikki jo vastaanotolleni löytäneet saapuvat sinne hakemaan apua jatkossakin, ja muutama uusi asiakas olisi myös varsin tervetullut lisä. Ja jotta kynnys olisi hinnan puolesta vielä riittävän matala hakeutua tehokkaaseen fysioterapiaan, niin jatkan talvitarjousta siten, että 45 min OMT-fysioterapiaa maksaa 62 euroa kaikille itsemaksaville asiakkaille, lähetteellä tai ilman!! Tarjous voimassa 31.3.2022 saakka.

 

Toivotan kaikille menestyksekästä vuotta 2022 ja hyvää terveyttä!

 

Jukka

 

 

 

19.10.2021 Talvea kohti

 

Syyskuussa ehti tulla kaksi vuotta täyteen uudessa toimipaikassani Kansankadulla. Ja kuinka harmittavan huonoon aikaan tämä uuden liiketilan hankinta sattuikaan, lähes koko kahden vuoden ajan on joutunut toimimaan pandemian totaalisesti runtelemalla alalla. Tämä ei varsinaisesti ole mahdollistanut uuden liiketilan hyödyntämistä suunnitellulla tavalla. No mutta jotta tästä saataisiin vähän hommaa vilkastumaan ja paikka mahdollisimman monelle tutuksi, niin päätin tehdä koko loppu vuotta koskevan tarjouksen!

Eli hinta on nyt 60 euroa käynniltä (enintään 45 min, itse maksaville), ja tämä hinta on sama, olitpa tulossa vastaanotolleni sitten lääkärin lähetteellä tai ilman. Tervetuloa tehokkaaseen ja nyt myös varsin edulliseen fysioterapiaan Kansankadulle! Varaa oma aikasi heti TÄÄLTÄ!

 

Yhteistyöterveisin, Jukka

 

 

 

26.7.2021 Heinäkuun helteet - ja KESÄTARJOUS jatkuu!

 

Heinäkuu on perinteisesti ollut varsin rauhallinen kuukausi fysioterapiassa, ja kesä-heinäkuulle sattuneet helteet ovat kyllä pitäneet edellä mainitusta historiasta kiinni. Varauksia on tullut sen verran vähän, että olen tiivistänyt työviikon kolmeen päivään viikossa. Ja nyt kuluvan viikon aikana pidän vapaata pois lukien maanantai ja tiistai.

 

Jälleen ollaan siinä tilanteessa, että uusille asiakkaille olisi tarvetta, toisaalta on myös hyvin aikoja tarjolla heille. Uusiutunut nettiajanvaraus on asiakkaiden palautteen perusteella ollut kyllä toimiva ja selkeä, ja sitä kautta pääsetkin helposti varaamaan itsellesi ajan tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan. Ja ehdit vielä hyvin hyödyntämään kesätarjouksen, eli joka kolmas fysioterapiakäynti puoleen hintaan aina elokuun loppuun asti! Jos et löydä nettiajanvarauksen kautta itsellesi sopivaa aikaa, niin soita numeroon 045 205 5200 ja pyritään järjestämään sinulle sopivampi aika.

 

Mukavia heinäkuun lopun helteitä, nautiskellaanhan keleistä!

 

Jukka

 

 

 

25.6.2021 Hyvää juhannusta!

 

Pidän näin juhannuksen alla vähän vapaita, seuraavan kerran fysioterapian parissa jälleen ti 29.6.

Nettiajanvarauksen kautta voit varata ajan mihin vuorokauden tai vuoden aikaan tahansa!

 

Muistathan myös KESÄTARJOUKSEN; joka kolmas käynti puoleen hintaan! Nyt jos koskaan kannattaa käydä hoidattamassa vaikka etätyön jumittamia paikkoja. Ei muuta kuin oikein rentouttavaa juhannuksen aikaa kaikille!

 

-Jukka

 

 

 

31.5.2021 Kesä ja tarjoukset jatkuvat!

 

Toukokuun tarjouksen kelpuutti lukuisa määrä asiakkaita, niin uusia kuin vanhoja, ja tämä antoi sysäyksen myös tulevan kesän hinnoitteluun. Eli kesäkuusta elokuun loppuun tarjoan joka kolmannen fysioterapiakäynnin puoleen hintaan!! Tämähän tarkoittaa sitä, että läheteellä olevat asiakkaat maksavat aina joka kolmannesta käynnistä 33 euroa/45 min ja ilman lähetettä käyvät 36 euroa. Nyt jos koskaan kannattaa tulla virittelemään kroppaa kuntoon pitkän talven, ja mahdollisten etätöiden tuomien jumien osalta.

Siis: 1.6.-31.8.2021 välisenä aikana joka kolmas käynti vastaanotollani puoleen hintaan! Ja tarjous koskee jälleen vain itse hoidon maksavia asiakkaitani. Eli kävitpä sitten kesän aikana vaan kolme kertaa hoidossa, niin kolmas käynti puoleen hintaan, tai vaikka kuusi kertaa, niin silloin saat kaksi käyntiä puoleen hintaan!

Ajanvaraus käy kätevästi uudelta ajanvaraussivustolta TÄSTÄ. Ja aina voi tarvittaessa soitella numeroon 045 205 5200 jos sopivaa aikaa ei löydy, tai haluat muutoin keskustella mahdollisesta hoidostasi. Myös sähköpostitse tavoitat minut helposti; info(at)fysiopalveluvahaaho.fi.

 

terkuin, Jukka

 

#OMT #fysioterapia #kesätarjous #FysiopalveluVähäaho #kesä2021

 

 

 

18.5.2021 Touko-tarjous jatkuu


Tällekin viikolle löytyy vielä vapaita aikoja tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan, ja mihin hintaan!

50 euroa käynti, olitpa liikkeellä lääkärin lähetteellä tai ilman.

 

Mitäkö OMT-fysioterapia on? Noh, sehän on lähes kaikkea muuta mutta ei perinteistä hierontaa!

Jos ei löydy sopivaa aikaa alla olevan linkin kautta, niin rimpauta: 045 205 5200, eiköhän se sopiva aika saada järjestettyä!

 

#OMT #fysioterapia #tarjous #edullista #FysiopalveluVähäaho

 

 

 

3.5.2021 Toukokuun huipputarjous!

 

Hetken jo näytti tässä kevään edetessä, että ihmiset uskaltautuvat taas käydä fysioterapiassa, mutta hieman on vauhti hiipunut. Ja jotta tässä pystyisi yrittäjän uraa nykyisellään jatkamaan, täytyisi saada roimasti uusia asiakkaita vastaanotolle. Siispä päätin tehdä kovanluokan tarjouksen koko toukokuun ajaksi: huipputehokas OMT-fysioterapia vain 50 euroa!

 

Homma toimii siten, että käyt varaamassa nettiajanvarauksen kautta ajan ja kirjoitat siellä viestiksi koodin TT21! Hinta muodostuu lääkärin lähetteellä saapuville siten, että perushinta on 56 euroa, tästä vähennetään kela-korvaus 6 euroa, ja ilman lähetettä saapuville hinta on suoraan sen 50 euroa. Nyt ei muuta kuin aikaa varailemaan!

 

#OMT #fysioterapia #tarjous #edullista #FysiopalveluVähäaho

 

Tehokasta toukokuuta kaikille!

 

-Jukka

 

 

 

22.3.2021 Rajoitusten aikakausi

 

Kylläpä tässä onkin ollut varsin eristetty olo, kun kaikki kaupungin sisäliikuntapaikat ovat olleet jo noin 4 kk suljettuna, ja pääosa omista liikuntaharrasteista on tapahtunut juurikin noissa tiloissa. Vastaanotollakin rajoitustoimet ovat näkyneet verrattain vähäisinä aikavarauksina. Nyt on kuitenkin taas mahdollisuus tarjota lisää vapaita aikoja, kun vuoden verran tekemäni kakkostyö tuli päätökseen jokunen aika sitten. Näinpä ollen fokus on jälleen pelkästään fysioterapiassa.

Fysioterapiassa on pääsääntöisesti turvallista käydä, ja omalla vastaanotollani olen aina pyrkinyt pitämään paikat hyvin puhtaana. Asiakkaani ovat myös kiitettävän hyvin noudattaneet suosituksia mm. käsienpesun ja maskin käytön suhteen, kiitos siitä teille. Nyt olisi kuitenkin tarve saada lisää asiakkaita käyttämään palveluitani, muutoin tässä on kesään mennessä pienyrittäjällä karut ajat edessä.

Mikäli sinulla itselläsi ei ole juuri nyt akuuttia fysioterapian tarvetta, niin aika varmasti meillä monella tulee heti joku lähi- tai tuttavapiiristä mieleen joka valitellut jotakin kolotuksia. Siispä suosittelepa hänelle palveluitani, se on verrattain pieni vaiva sinulle mutta todella merkittävä juttu minulle! Ajanvaraukset kätevästi vello.fi/fysiopalveluvahaaho, mikäli ei meinaa sopivaa aikaa tuota kautta löytyä, niin soita 045 205 5200 ja järjestetään juuri sinulle sopiva aika.

 

Toivottavasti tämä elo alkaa tästä pian normalisoitua ja ihmiset alkavat jälleen käyttämään monipuolisesti palveluita, ja toivottavasti meidän paikallisten pienyrittäjien palveluja! Mukavaa kevään jatkoa kaikille!

 

Jukka

 

 

 

5.1.2021 Uusi vuosi, uudet kujeet?

 

Uusi vuosi tuo kovat odotukset niin oman yritystoiminnan kannalta kuin koko maailman osalta. Toistaiseksi vaikuttaa, että mm. koronarokotukset lähtevät liian hitaasti käyntiin, ja tällä on suora vaikutus myös yritystoimintaan. Rajoitusten jatkuessa myös fysioterapia-asiakkaiden liikkuminen palveluitteni pariin on ollut varovaista. Tilanne on varmasti monelle hyvin stressaava, mikä saattaa myös näkyä tulevaisuudessa fysioterapian tarpeen lisääntymisenä. Toivottavasti pystyn tarjoamaan palveluitani vielä pitkään, mutta kaikkeen on varauduttava. Toivottavasti yli 10 vuoden uurastus yrittäjänä ei nyt valu hukkaan tällaisen tilanteen takia.

 

Toistaiseksi kuitenkin Kansankadulla on vielä tarjolla tehokasta fysioterapiaa monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin! Lisäksi tarjoan ohjeita ja neuvontaa harjoittelun tueksi, nämä myös mahdollista toteuttaa etänä niin halutessasi. Yksilöllisen OMT-fysioterapian hinta on 1.1.2021 alkaen 72 euroa / 45 min itse maksaville asiakkaille. Aikavaraukset onnistuvat edelleen helposti vello.fi/fysiopalveluvahaaho, soittamalla tai whatsappilla numerosta 045 205 5200! Vastaanotolla on tarjolla suu-nenäsuojia käyttöösi niin halutessasi.

 

Parempaa vuotta kaikille toivottaen, Jukka

 

 

 

18.12.2020 Joulun odotusta ja vuoden päätös

 

Vuosi 2020 on ollut erittäin poikkeuksellinen, eikä kovin positiivisessa mielessä. Asiakasmäärät ovat aaltoilleet hyvin voimakkaasti koronaepidemian takia ja tämä vuoden loppu on ollut verrattain rauhallinen. Aukioloaikoja on täytynyt supistaa tämän vuoden osalta merkittävästi, toivottavasti ensi vuonna voin taas tarjota enemmän aikoja, ja niille olisi tulijoita!

 

Tulevalle vuodelle yritystoiminnan kustannukset totuttuun tapaan vain kasvavat, joten tästä syystä joudun muuttamaan fysioterapian hinnoittelua. Eli alkaen 1.1.2021 itse maksavana OMT-fysioterapia 45 min kustantaa 72 euroa. Toivottavasti ihmiset uskaltautuvat jälleen hoidattamaan itseään, ja tukevat asioinnillaan pienimpiä yrityksiä. Tämän vuoden joulun ja vuodenvaihteen ajan osalta vastaanottoni on suljettuna 24.12.2020-3.1.2021, eli tuon ajan olen latailemassa akkuja. Nettiajanvaraus toimii joka päivä, sinne pääset täältä.

 

Tässä vaiheessa toivotan kaikille rauhallista joulun aikaa, ja muistakaa syödä hyvin! :)

 

Jukka

 

 

 

23.11.2020 Talvea kohti

 

Kuluva vuosi on ollut monella tapaa poikkeava niin itselleni kuin varmasti monelle muullekin. Fysioterapian osalta koronatilanne on kyllä jättänyt oman jälkensä, kun asiakasmäärät ovat pysyneet varsin alhaisena. Toisaalta tämä on mahdollistanut myös nopean hoitoon pääsyn sitä halunneille ja tarvinneille. Toinen työ on pitänyt muutoin touhukkaana pääasiassa aina aamupäivät, ja onkin ollut mukavaa ylläpitää taloushallinnon osaamista niissä tehtävissä. Eteenpäin on kuitenkin katsottava ja luotettava siihen, että asiakkaani löytävät palveluni jatkossa paremmin.

 

Nyt siis olisi vapaita aikoja reilusti tarjolla tehokkaaseen sekä laadukkaaseen OMT-fysioterapiaan! Vapaita aikoja voit tarkastella täältä, mikäli et nettiajanvarauksen kautta löydä itsellesi sopivaa aikaa, niin soita tai laita viestiä numeroon 045 205 5200, järjestetään aikaa. Jos sinulla herää kysyttävää esim. vaivaasi liittyen, voit vaikka soittaa, niin keskustellaan voisiko OMT-fysioterapiasta olla apua sinulle.

 

yhteistyöterveisin, Jukka ft OMT

 

 

 

11.7.2020 Loma vol. 2

 

Aloitin tuossa viime torstaina tällaisen pienen lomapätkän käymällä kalastelemassa Kuusinkijoella. Saalista tuli lähinnä raittiin ilman muodossa, mutta kyllä se tekee vain hyvää päästä käymään luonnonhelmassa. Palaan työn pariin sitten 20.7. Aikoja voi edelleen varailla nettiajanvarauksen kautta myös lomaviikkoni aikana, se tapahtuu täältä.

 

Mukavaa ja rentouttavaa heinäkuuta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

18.6.2020 Juhannuksen viettoon

 

Näinpä se on jo kesäkuukin edennyt pitkälle, että kaikki pääsee ainakin jossain määrin rauhoittumaan juhannuksen viettoon. Siispä itsekin poistun nyt työmailta hetkeksi, takaisin hoitopöydän äärellä olen 29.6. Eli palataan kesäkuun lopussa jälleen kuntoutuksesi pariin, laitetaan paikat kuntoon loppu kesää varten! Nettiajanvaraus on auki 24/7, sieltä voi varailla aikaa koska vaan.

 

Hyvää juhannusta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

3.6.2020 Rajoitusten purkamista

 

Mukavaa, kun alkaa tämä koronaepidemia olla jo sillä mallilla, että erilaisia toimia voidaan vapauttaa. Vaikka tässä koko ajan olisi ollut varsin turvallista käydä vastaanotollani, ovat ihmiset olleet erittäin ymmärrettävästä syystä varovasti liikkeellä. Nyt täytyykin toivoa, että vaikka kesäkelit tulivat lähes kerrasta kunnolliset, niin ihmiset malttaisivat käydä myös meidän paikallisten pienten yrittäjien pakeilla hankintoja tehdessä tai fysioterapiassa käydessä.

 

Katseleppa siis itsellesi sopiva fysioterapia-aika tuolta: vello.fi/fysiopalveluvahaaho. Jos ei meinaa sopivaa aikaa tuolta löytyä, niin pirautappa suoraan allekirjoittaneelle numeroon 045 205 5200, niin järjestetään sopiva aika sinulle.

 

Mukavaa alkanutta kesää kaikille toivottaen,

 

Jukka, ft OMT

 

 

 

9.4.2020 Poikkeustilan tuomat poikkeukselliset tilaisuudet


Laitetaanpas tämä samainen Facebook-päivitys myös tänne.

 

Kuten olettaa saattaa, fysioterapia-asiakkaiden määrä vastaanotollani on romahtanut nykyisen tilanteen takia. Tämähän luonnollisesti vaikuttaa tällaisen yksinyrittäjän talouteen huomattavasti, joten jotain oli keksittävä tilalle. Niinpä sainkin kolme viikkoa sitten mahdollisuuden aloittaa kevytyrittäjänä tekemään oman aiemman koulutukseni (yo-merkonomi) mukaisia taloushallinnon töitä! Tämä onkin ollut varsin mielenkiintoinen jakso elämässä yhdistää kaksi toisistaan täysin poikkeavaa työtä. Onneksi työajat ovat helposti sovittavissa, kunhan molemmissa hommissa ehdin sovitut jutut tekemään. Eli ainakin huhtikuun osalta työtilanne näyttää mukavalta, jatkosta taas ei niin varmuutta.


Tästä syystä olen supistanut vastaanottoaikojani, paikalla olen kahtena - kolmena päivänä viikosta ja iltapäiväpainotteisesti. Toivottavasti tämä tilanne ei tule kuitenkaan jatkumaan aivan niin kauaa kuin nykyään mediassakin asiasta kirjoiteltu. Olisi varsin haastavaa pitää yritystoimintani käynnissä, jos tilanne jatkuu tällaisena syksyyn asti.


Aiemmin kysellyt blogitekstit ovat nyt jääneet vähän taka-alalle, kun on saanut olla kahdessa eri työssä viime viikot. Mutta pyrin näihin palaamaan heti kun aikaa siihen riittää! Aikoja OMT-fysioterapiaan voi kuitenkin varata edelleen nettiajanvarauksesta vello.fi/fysiopalveluvahaaho, mikäli sieltä ei löydy sopivaa aikaa, niin voit pirautella tuttuun numeroon 045 205 5200! Myös etäohjauksia olen toteuttanut viime viikkojen aikana, sellainenkin siis järjestyy, jos vaikka tarvitse harjoitteluun visuaalista ohjausta!


Niin rentouttavaa pääsiäisen aikaa kuin vain mahdollista! ????

 

Jukka


 

 

 

13.3.2020 Kevättä kohti koronaviruksen kanssa

 

Elikkäs nyt tämän koronaviruksen seurauksena on tullut varsin kattavia suosituksia/ohjeistuksia mm. THL:n toimesta, niistä tarkemmin thl.fi -sivustolta.

 

Omaa vastaanottoani aion pitää auki varsin normaalisti, mutta toivottavaa toki on, että jos koet olevasi edes nuhainen tai tiedät varmuudella altistuneesi flunssalle, peruisit aikasi fysioterapiaan. Mutta mikäli olet ilman näitä flunssa/nuha yms oireita, niin voidaan toteuttaa kuntoutus aivan normaalisti.

Hyvästä käsi- ja muustakin hygieniastahan on järkevää pitää huoli muutoinkin, mutta nyt erityisesti! Jos sinulla tulee tähän liittyen kysyttävää oman fysioterapiasi kannalta, niin soita 045 205 5200.

 

Jos siis olet muutoin terve mutta podet jotain tuki- ja/tai liikuntaelinvaivaa, niin käy varaamassa aika tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan!  vello.fi/fysiopalveluvahaaho, tai soita 045 205 5200.

 

Jukka

 

 

 

 

28.1.2020 Tammikuun kuulumiset

 

Uusi vuosi on saatu nyt käyntiin ja uudet toimitilat tuntuvat edelleen varsin kotoisilta. Asiakkaat ovat myös mukavasti viihtyneet uusissa tiloissa. Tammikuu on kuitenkin aina ollut fysioterapian osalta hiljainen kuukausi, tähän vaikuttavat monenlaiset tekijät. Nyt siis olisi saatavilla helposti vapaita aikoja tehokkaaseen OMT-fysioterapiaan!

 

Voit käydä varaamassa aikasi vello.fi/fysiopalveluvahaaho, tai soittamalla 045 205 5200. Tervetuloa Kansankadulle hyvään hoitoon!

 

 

 

2.1.2020 Uusi vuosikymmen ja uudehkot kuviot

 

Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Mennyt vuosi 2019 oli kaiken kaikkiaan haastava niin yrittämisen kuin henkilökohtaisen elämän osalta. Töiden suhteen jouduin tekemään isoja ratkaisuja, kun silloiset yhteistyökuviot eivät toimineet toivotulla tavalla. Siispä päädyin loppukesästä hankkimaan uudet toimitilat ja palaamaan yksityisyrittäjyyden äärelle. Vuoden lopulla tämä muutos alkoikin osoittautua oikeaksi ratkaisuksi, kun uudet sekä vanhat asiakkaat löysivät toimitilani varsin mukavasti!

 

Nyt hommat siis jatkuvat uusissa tiloissa pyhien jälkeen varsin normaalisti. 6.1.2020 ollessa pyhäpäivä, luonnollisesti vielä huilataan töistä, tämän jälkeen painetaan sitten täysillä kevättä kohti! Toivottavasti niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat jatkavat tehokkaiden OMT-fysioterapiapalveluiden hyödyntämistä vastaanotollani. Ja tähän asti nykyisten asiakkaiden kautta tulleet uudet asiakkaat ovat olleet erittäin positiivinen yllätys, toivottavasti tämäkin suosittelu-kulttuuri jatkuu edelleen!

 

Eli jos olet tehokkaan fysioterapian tarpeessa, jos vaikka niskaa tai selkää kolottelee, niin varaa aikasi vaikka heti: vello.fi/fysiopalveluvahaaho. Tai soita 045 205 5200 ja katsotaan sinulle sopiva aika! Myös sähköpostitse ajanvaraus on mahdollista, lähetä viestiä osoitteeseen info(a)fysiopalveluvahaaho.fi, tai anna yhteistietoni jollekin jonka koet hyötyvän tehokkaasta käsittelystä!

 

Kiitos siis menneestä vuodesta kaikille asiakkailleni, ilman teitä mikään tällainen ei olisi osaltani mahdollista! Jatketaan hyvää yhteistyötä ja pyritään auttamaan mahdollisimman monta ihmistä tänäkin vuonna! :) Kiitos, ja menestystä kaikkien vuoteen ja vuosikymmeneen!!

 

Jukka

 

 

 

25.12.2019 Hyvää joulua!

 

Oikein rauhaisaa ja rentouttavaa joulun aikaa kaikille! Toivottavasti kaikki saa syödäkseen ja muistaa myös rentoutua ja rauhoittua niin perheen parissa kuin itse kullekin tärkeiden asioiden äärellä.

 

Seuraavan kerran olen vastaanottamassa asiakkaita 30.12. eli tälle vuodelle vielä pääsee käymään tehokkaassa OMT-fysioterapiassa! Samalla nyt joulukuussa tuli täyteen 10 vuotta siitä, kun olen valmistunut ammattikorkeakoulusta fysioterapeutiksi. 10 vuotta on kyllä mennyt todella nopeaa ja on edelleen niin paljon opittavaa alalta, onneksi kuitenkin jotain myös oppinut ja asiakkaat ovat saaneet vastaanotoltani apua erinäisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin!

 

Mennäänpä hyvällä tohinalla vuoden 2019 loppuun, niin päästään aloittamaan uusi vuosi ja vuosikymmen hyvässä vauhdissa! =)

 

jouluterveisin,

 

Jukka, 10 vuotta fysioterapiaa (AMK) ja 5 vuotta OMT-fysioterapiaa

 

 

 

20.11.2019 Vielä ehdit hyödyntämään avajaistarjouksen!

 

Verrattain moni asiakas on jo ehtinytkin tässä kuluvan syksyn aikana hyödyntämään avajaistarjoustani, eli kolmas 45 minuutin OMT-fysioterapiakäynti puoleen hintaan! Nyt kun vuotta on vielä kuutisen viikkoa jäljellä, niin siinähän ehtisi oivasti hakea apua kolottaville paikoille ja hyödyntää tämä huipputarjous. Vapaita aikoja on varsin runsaasti tarjolla pitkin viikkoja, itsellesi sopivaa aikaa voit käydä katsomassa vaikka nettiajanvarauksen kautta: vello.fi/fysiopalveluvahaaho.

 

Peruutusehtoihin tulee myös muutosta näin loppuvuodesta. 1.12.2019 alkaen peruuttamattomasta ajasta veloitetaan sovitun hoidon mukainen täysi hinta. Mikäli aika on peruttu hoitoa edeltävänä päivänä klo 18 mennessä, niin tällöin välttyy sanktioilta. Tällä toiminnalla pyrin varmistamaan asiakkaiden sitoutumisen sovittuun hoitoaikaan sekä tuomaan jonkin asteista taloudellista varmuutta yrityksen toimintaan. Samana päivänä tapahtuville peruutusajoille on erittäin haastavaa saada tilalle uusia asiakkaita, ja toisaalta varatulle ajalle olisi voinut olla tarvetta jollain toisella asiakkaalla. Mutta uskon vahvasti, että jokainen aikavaraus on tehty niin sanotusti tarpeeseen! Ja jokainen aikavaraus on tällaiselle pienyrittäjälle äärimmäisen tärkeä!

 

Toivottavasti tässä syksyn aikana alkanut 'hyvä pöhinä' uudessa toimitilassa saa jatkoa ja entistä useampi uusi sekä tutut asiakkaat löytävät paikan! Siispä tervetuloa kaikille, ja muistakaa mainita sille kolotuksia valittavalle työkaverille, tuttavalle, ystävälle, perheenjäsenelle tai pelikaverille, että täältä saa apua nopeasti, tehokkaasti sekä edullisesti! Kiitos kaikille asiakkaille ja suosittelijoille tässä vaiheessa, jatketaan tätä hyvää yhteistyötä tulevaisuudessakin!

 

terveisin, Jukka

 

 

 

23.9.2019 Uudet tilat asiakkaita vaille valmiit!


Nyt on tullut kolme viikkoa huhkittua uuden liiketilan kimpussa osoitteessa Kansankatu 60, ja vihdoin alkaa olla paikat siinä kunnossa, että voi palata taas omaan "leipätyöhön"! :D

 
Tokihan jo viime viikolla pääsin aloittamaan normaalin vastaanottotyön, mutta nyt saa entistä enemmän keskittyä siihen varsinaiseen osaamiseen; OMT-fysioterapiaan!

 

Ja laitetaanhan vielä avajaistarjouskin päälle:

alkaen 16.9. ja aina kuluvan vuoden loppuun asti, kolmas OMT-fysioterapia käynti puoleen hintaan! Käy siis kolme kertaa ja maksa kaksi ja puoli kertaa! :) (Tarjous koskee itse maksavia asiakkaita)

 

OMT-fysioterapia 45 min 70 eur, ja se kolmas käynti 35 euroa!! Ajanvaraus vielä tässä vaiheessa numerosta 045 205 5200, tai sähköpostilla info(a)fysiopalveluvahaaho.fi, tai vaikka Facebookin kautta!

Täytynee pitää myös ihan virallinen avajaispäivä tässä lähitulevaisuudessa, katsotaan jahka sinne tulisi sitten vähän eri porkkanaa! ;)

 

Yhteistyöterveisin, Jukka ft OMT

 

 

 

6.9.2019 Remppaa pukkaa

 

No niin, vähän tännekin infoa, eli vastaanottoni on vaihtumassa osoitteeseen Kansankatu 60! Tarkkaa aukaisupäivää en vielä osaa sanoa, mutta kova tavoite olisi päästä jo ensi viikolla tekemään ns. omaa työtä remppahommien sijaan. Tilat valmistumassa kuitenkin hyvää vauhtia ja toiveissa olisi päästä jatkamaan pian asiakkaiden auttamisen parissa. Tiedottelen täällä, Facebookissa sekä sovitusti asiakkaille suoraan, kunhan tarkempi aikataulu varmistuu!

 

Mukavaa alkanutta syyskuuta kaikille!

 

Jukka

 

 

 

Aukioloajat: pääasiassa klo 10-18, tai paikalla ollaan muutoin sovittuna ajankohtana, jos silloinkaan!

  Fysiopalvelu Vähäaho (2343296-5), Pohjantähdentie 9 A4 (2.krs), 90630 Oulu, p. 045 205 5200, avoinna ma-pe klo 10-18